Svenskarna överväldigade schweizaren i ledningen, 64 minuter efter att Forsberg beslutat

on

“Matcherna var definitivt ögonblick där vi kan vara stolta över. Vi har berört honom mot ett riktigt bra svenskt lag. Men i slutet av det var nederlag och vi spelar för att vinna. Därför är vi naturligtvis besvikna “, säger försvararen besegrade Eric Blum.

I den fjärde minuten hade en jättechans att skicka svenskarna framåt Ericsson pucken efter färdigställandet låg i vecket bakom ryggen Genoniho, men han slutligen situation med hjälp av angriparen Almonda löstes. I den åttonde minut gick Northerners in i ledning när deras snabba samspel i ett litet område slutade med ett skott mellan dynorna Lindholm.

Även om de schweiziska sedan i 13.minut uppgörelse firade när han fick fördelen signalerade pucken in i mål Streit, men svenskarna slutligen, efter en längre tids övertalning tvingas domare för att kontrollera video, och det förmodligen inte överstiger bladets mållinjen, målet kunde inte identifieras. Vid slutet av spelet i fyra på vardera sidan sedan en stav Forsberg ringde.

I den andra delen missade Blum enorma möjligheter skiva praktiskt taget tomma innan porten, de som slutar 28 minuter tvekade att attackera Klingberg blå linje, som används Fial, i ansiktet av Enroth, gjorde han en stor bluff i käften, men han hamnade på polen strax över isen. Å andra sidan slog Lindholm också mål.

Det var redan efter 34 sekunder av den tredje delen balanserat.Blum bomb från den blå linjen och slog Bodenmanna screening från honom pucken studsade Enrothův räckhåll. Full utlopp för sin glädje av uppgörelsen, men den schweiziska fick vänta länge innan kraft heliga mål domare i videon.

svenskar som om lustiga uppkomsten av sina motståndare för tillfället förlamad. Efter en stunds mycket farlig han sköt Josi, lastade sedan Trachsler när outnumbered 00:58 Fiala, som inte blåsa utan förberedelser drabbades endast Enroth.

Den schweiziska i mitten av tredje akten gynnade rival mycket pressas i powerplay, Enroth måste svinga och det var lycka till honom att rädda staven efter Josis hårda sår. Skandinav då fortfarande diskuteras, men Ahnelöv från en bra position och missade Klefbomovu morgon stop bar.I slutet kunde Bieber bestämma, men Enroth var emot. Ahnelöv hade ett annat alternativ, men Genoni räddade schweizaren. Men bara tillfälligt. Efter att Trachsler eliminerades onödigt för att flytta en liggstång, bestämde Forsberg Forsberg enkelt efter 17 sekunder. “Det var ett viktigt mål och jag har lyckats lyckas göra mål. Louie (Eriksson) hade ett bra skott framför en målvakt på målområdet, det visade mig och då var det väldigt lätt, “Forsberg beskrev den vinnande slaget.” Det var bättre för oss än förra gången Tyskland. Vi trodde att det skulle bli tätt och det skulle vara svårt att driva igenom, men vi krediterades med vad vi räknar med, säger Swedish Forward Joakim Lindström.