Rizk

on

Målutbyte. Att satsa på att varje lag ska göra minst ett mål.

Fora. Ett spel görs om matchen har en tydlig ledare och en tydlig outsider. Handicap placeras i det första (F1) eller det andra (Ф2) laget och kan vara positivt eller negativt. Ett negativt handikapp läggs på favoritens seger: F1 (-2) – en satsning på att det första laget kommer att vinna med en skillnad på minst tre mål. Ett positivt handikapp placeras på en utomstående seger: Ф2 (2) – en satsning på att det andra laget inte kommer att förlora mer än ett mål.

Total. Satsa på ungefärligt antal mål. Bookmakaren erbjuder ett nummer, spelaren måste avgöra om mer eller mindre än detta nummer kommer att göras mål i matchen. Totalt över 3 (TB 3) – en satsning på att mer än tre mål görs i matchen. Totalt mindre än 5 (TM 5) – en satsning på att mindre än fem mål görs i matchen. Totalt kan vara heltal och bråk. Med ett heltal är en återbetalning av insatsen möjlig, om antalet mål är lika med värdet på summan.

Hur man satsar på Rizk: detaljer om sportspel på Rizk (CUPIS)

Alla typer av spel kan delas in i två grupper – enstaka och flera. En enda satsning, eller en vanlig satsning, är en satsning på ett specifikt resultat, till exempel totalt. Vinst beräknas som produkten av satsningsbeloppet med oddsen. För att ta reda på nettovinsten är det nödvändigt att subtrahera insatsbeloppet från det mottagna beloppet.

En multipelinsats eller uttryck är flera ordinarie kombinerade till en kupong. Deras odds multipliceras med varandra och därmed beräknas uttryckskursens koefficient. Vinsterna beräknas som produkten av satsningsbeloppet med uttryckliga odds.

För att börja, överväga hur man gör en enda satsning på bookmaker Rizk.
Hur man gör en enda satsning

Vi kommer att analysera hela processen för att placera en satsning steg för steg.

Logga in på webbplatsen för bookmaker Rizk.
Spellinjen är öppen på vänster sida av skärmen. Välj en sport. De sex mest populära disciplinerna – fotboll, tennis, basket, hockey, volleyboll och handboll – placeras överst på linjen under rubriken ”Populär”.
Välj ett sportevenemang. Du kan bekanta dig med baslinjen direkt från raden för att se den utvidgade listan – klicka på tävlingen.