Om du tittar på listan över spelare kan du ersätta

on

De som inte studerar alla storhetens problem på fritiden var uppriktigt överraskad över hur klubben föll. Vi ser alltid fram emot framgång från Bayern. Inte konstigt att hon är en 28-timmars mästare.

Om du tittar på listan över spelare kan du ersätta den alltför stora tonvikten på åldersrelaterade angripare, bland vilka är 34-årige Robben och 35-årige Franck Ribery. Holländaren kommenterade själv situationen i hans Kicker-intervju: “Vi är fortfarande värda att spela. Ålder kommer upp i konversationer, men det finns ingen gammal eller ung – det är anständigt och ovärderligt. Jag känner mig i bästa form under hela mitt liv, jag spenderar mycket förberedelse och är redo att ge mitt bästa. ”

Ansvaret för Robert Lewandowski, som i sin 30-år kan förbereda sig för att flytta till en annan klubb, fortsätter att diskuteras. I mars var det prat om Chelsea och Real. Men Sven Westerschulets från Sport Bild är säker på att alla dessa är gula rubriker, och skulden ligger i spelets stil. Det är träningens tränare som hindrar målaren att återvända till den tidigare entusiasmen.

“Så snart överföringsfönstret stängdes trodde cheferna i Bayern att det inte skulle vara något mål för målen eftersom han fortfarande är en av de bästa i världen. Han är fortfarande stark, vet fortfarande hur man använder stunderna, och problemen är inte kopplade till psykologin. Det är enkelt: han får inte de pass som behövs för en effektiv attack. Stilen är för långsam. Att överraska rivaler, som tidigare, fungerar inte. Han visas inte på favoritpositioner. Jag tror att det här är problemet. ”

Krisen i miniatyr: Niko Kovacs och sjunker “Bayern”

Och igen kommer vi tillbaka till frågan om ålder. Enligt fan Tim Richards:

“Deras ålder [Robben och Ribery] är ett obehagligt ögonblick för klubben. Jag stödde högt båda, men många fans vill ha någon ny. De vill inte ha en 400 år gammal vinge. Varför inte köpa Kilian Mbappa eller Eden Azar?