Odds på nätet

on

Sådana matchande bookmakare underskattar ofta chanserna att vara assisterande, med tanke på att utomstående är oförmögna, och det här är ett extra plus. Även om det självklart måste varje sådant par också väljas klokt, för om mötesgrupperna inte vet hur man anfall alls och bara vet vad försvaret är, kan inte ens motivation hjälpa dem.

Personlig mötesstatistik

Statistik är en bedräglig sak, och på vissa ställen gör det bara svårt att göra rätt val i vadslagning, men ibland hjälper det att göra ett val. När det gäller total, ibland kan du lita på statistik – om personliga möten säger att lag spelar med varandra bara för mer, och bookmakare erbjuder solida citat, då kan du och ens försöka. Det händer att det finns historiskt obekvämliga motståndare för någon, och det händer att lag helt enkelt historiskt spelar öppet och effektivt.
Totalt mindre

För gräsrotsalternativ verkar kriterierna vara mycket mindre, och då kommer jag att uppmärksamma min mest grundläggande, enligt min mening.
taktik

Naturligtvis är detta, som i fallet med totalt mer, ett av huvudkriterierna. Om det finns lag som är vana vid att spela bara på försvar och aldrig ändra sina principer är det väldigt svårt att vänta på rolig fotboll – trots allt kommer sådana lag inte att öppna, rädda för att komma in i motståndarens motattack och inte veta hur man skapar det personligen. Detsamma gäller om ett av lagen i paret endast är inriktat på solidt försvar. Det är svårt för sådana lag att göra mål, men de själva kan inte skapa mycket – även i motattack.

Dåliga fältförhållanden eller väderförhållanden

Detta är ett av kriterierna när du inte behöver vänta för mycket. Om lag står inför sådana förhållanden är fotboll ofta försiktigare. När allt kommer omkring är motparterna medvetna om att det saknas omöjligt att återhämta sig senare efter att ha missat ett mål på ett olämpligt fält. Det är ju inte lätt att bygga under sådana förhållanden, och det är mycket lättare att försvara. Så, att veta det fattiga tillståndet av fältet eller hemska väderförhållandena, kan du tänka mindre om totalt. Vidare faller hastigheten i spelet under sådana förhållanden a priori.

Mer på webbplatsen: SpelaiSverige