Manchester United, som hade börjat förlora

on

Han var inte en klar förlorare, men Manchester United väntade sig klart mer av honom. Under två säsonger hade japanerna 57 matcher (6 mål, 10 assisterar), varefter Manchester-klubben var glad att se Borussias önskan att återvända till sin tidigare ledare. Visst betalade Dortmund MJ för återbetalning av endast 8 miljoner euro.

Wilfrid Zaha – 2013

I sanning lyckades Manchester United i januari 2013 lyckas med ett bra drag – Sir Alexis tecknade Wilfried Zaha från Crystal Palace för 11,75 miljoner euro, vars potential vid den tiden verkade astronomisk. Men den snabbfotade ivorianen lyckades inte ställa in MJ. Enligt rykten, detta “bidragit” ansträngda förhållande med den dåvarande chefen för de “röda djävlarna” David Moyes. Zaha överlevde flera hyror, efter att ha spenderat endast 4 matcher för första Manchester United-laget. I februari 2015 släppte Justitieministeriet för 3,8 miljoner euro Zach tillbaka till Crystal Palace, där han lyckades blomstra och nu växa till status som en av de mest framträdande artisterna i Premier League, vars transferexperter uppskattar 30-40 miljoner euro.

Ängel DI MARIA – 2014

Manchester United, som hade börjat förlora sin tidigare storhet sommaren 2014, skakade på Pomeranianen och undertecknade 75 miljoner euro av vingen Angel Di Maria från Real Madrid. Men argentinen kunde inte bli sin egen och avslöja sig fullständigt på Old Trafford. Det finns förslag om att kreativ början i Di Maria bokstavligen krossade MJ, Louis van Gaals tränare. Vad som än var, men efter bara ett år accepterade Manchester United erbjudandet om PSG och för 63 miljoner euro släppte personen, i vars otroliga fördel han trodde en säsong tidigare.

FALCAO – 2014

Colombiens målskytt “Manchester United” bestämde sig för att hyra en säsong med “Monaco” och betalade 7,6 miljoner euro. Men i England misslyckades Falcao helt och hållet, deltar i 29 slagsmål för “röda djävlarna” och skiljer sig åt med en försumbar 4 mål. Det är inte förvånande att nästa sommar bröt justitieministeriet med Colombian, men kunde inte återvända pengar till underhåll och hyra.