“Leicester” har redan informerat fotbollsförbundet

on

Trots att affärsmannen, vars lycka enligt uppgifter för 2016 översteg ca 2,5 miljarder euro, bad fans att respektera sitt beslut och förstod att alla Vishays beslut gjordes enbart till förmån för “Lester”. När Vishay i Leicester ändrade en hel del huvudtränare – den mest erfarna sveneren Sven-Goran Eriksson, den brutale engelen Nigel Pearson, den gråhåriga italienska Claudio Ranieri, den engelska specialist Craig Shakespeare och äntligen Puel, som Vishay inbjöd till klubben förra året.

Närmaste Fox Games Flyttade, Länder Express Condolences

“Leicester” har redan informerat fotbollsförbundet om att lagets träningssessioner har skjutits upp i obestämd tid eftersom spelare som var väldigt vänliga med Vishayam är otroligt ovilliga att psykologiskt komma in på fältet och träna och inser att en person som har så många gjord för klubben, gick till en annan värld bara igår.

“Fox” Vishai kunde inte överträffa ödet

Dessutom klarade klubbledningen att de två närmaste matcherna – med “Southampton” inom den engelska cupen och den walisiska “Cardiff” i Premier League, skjutits upp av samma skäl. Allmänheten reagerade våldsamt på Vishayas död – den ryska premiären, den franska ligan 1 och den tyska Bundesligaen uttryckte medkänsla, medan de personer som arbetade med Visham i Leicester vid olika tidpunkter också delade sociala nätverk via sociala nätverk. fruktansvärda tragedi.

Kommer det att finnas ett psykiskt fall av “Leicester”?

“Lester” verkar uppenbarligen nu vänta på ett psykologiskt dyk – efter sådana tragedier spelar lag vanligtvis långt ifrån den bästa fotbollen. Hannover 96 i 2009, till exempel, lämnade nästan Bundesliga efter den tragiska döden av målvakt Robert Enke, och Gaziantespor förlorade alla matcher efter självmordet František Raytoral och flög ut ur den turkiska Super League. “Lester” kommer att bli extremt svårt, inte bara när det gäller psykologi utan också finansiering – det kommer vara svårt att hitta någon redo att spendera pengar av en anledning, men verkligen beräknar varje pund för företag. Så är Fox-fansen kommer ihåg Vishaya – den generösa ägaren, som aldrig störde träningsprocessen, men med stor glädje såg honom.