Jag träffade skådespelerskan “filmer för vuxna”

on

Nu bor Thomas Graveseven i Las Vegas och kommunicerar i mycket höga och slutna cirklar. Hans grannar är Andre Agassi och Nicolas Cage, och rykten hävdar att Gravesens nuvarande tillstånd överstiger 100 miljoner pund, men enligt viss information om hälften av denna mängd förlorade Thomas för poker.

Om detta orsakade dig till och med ett litet intresse för den extraordinära graven av Gravesen, är följande fem historier i hans biografi definitivt värda tiden att läsa dem!

Ronaldo slog ut en tand

Gravesen var extremt kompromisslös och kämpade fotbollsspelare på fältet. En sådan tuff kille. Men i livet är danskan en ganska sentimental och uppriktig person. I “Real” kom han in i laget, där det fanns många världsklassa stjärnor, men med nästan alla hade Thomas väldigt varma, om inte vänliga relationer.

Gravesen kunde lugnt springa upp till någon och “samla” honom på ett vänligt sätt in i hans stora björnkram. Krafter Thomas är tillräckligt för detta. En gång en liknande vana av en danskare kostar en tand till den legendariska brasilianska anfallaren Ronaldo. Gravesen tog tag i “zubastik” och slog till och med i luften (bra, då Ronaldo vägde mindre), men kunde inte fånga partnern framgångsrikt. I slutet förlorade Ronaldo en tand …

Thomas Gravesen: galna, slog ut Ronaldo tänder, och nu – de rika

Men långt ifrån alla brasilianer var saker på Gravesen bra. Vid en av träningspasserna mellan danska och robinho-konflikten bröt ut. Thomas bestämde sig för att lära sig en “leende lur” och släckte nävarna. Sydamerikan förlorade inte huvudet genom att erbjuda en kamp. Vem vet hur denna historia skulle sluta för båda om parterna, som redan hade kämpat fightersna, inte hade kommit i tid.

Jag träffade skådespelerskan “filmer för vuxna”

Att flytta till Madrid förändrade Gravesens liv allvarligt, även på en personlig front. Om tidigare var mittfältaren, som spelade för “Vejle”, “Hamburg” och “Everton” inte alltid i sikte, gjorde statusen för en spelare i Madrid-toppklubben allt på vanliga sätt i Thomas liv.