Grundläggande misstag gjordes

on

3-0-nederlaget hemma från Borussia Mönchengladbach hände strax före pausen för landslaget. Det var dags att ompröva. Många väntade på en svår period att komma, men ingen som var så svår. Detta bekräftas av kommentator Kevin Hatchard:
“Det första misslyckandet hände med Augsburg i konfrontationen, som säkert skulle vunnas. Men Kovach gick till ett konstigt beslut: han släppte ut på Leon Goretsku-fältet som försvarare. Han blev bedövad och spelade dåligt. Det var början på alla problem. ”

“Grundläggande misstag gjordes i försvaret mot Herta, och attacken spelade trögt. Pass var avskurna och hastigheten lämnade mycket att önska. Den attacken är störst: Kovacs verkar vara beroende av den gamla utvecklingen och vägrar att komma med något nytt. Bayern är förutsägbart, och attacken bär inget hot. I Frankfurt kämpade Kovacs för varje meter och vann på disken. I Bayern är hans uppgift helt annorlunda: här måste han störta rivalens starka försvar, och det lyckas han inte göra. ”

Och detta är inte att nämna komplexiteten att arbeta med stjärnorna.

Bild skrev om hur Hames Rodriguez var arg efter att han inte togs till matchen. I förvaringsutrymmet berättade han för mentorn att “det här är inte längre Frankfurt.” Thomas Muller, Arjen Robben, Mats Hummels och Manuel Neuer spelar en stor roll i laget, och är inte rädda för att uttrycka allt de tycker om situationen.

“Vi pratar om kritik av laget och tränaren. Heinkes var för erfarna fotbollsspelare en respekterad siffra – de som kunde lita på. Laget verkade starkare före hans ankomst och efter hans avgång. Detta slog allvarligt förhållandet till den nya mentorn. Bayern har varit på topp i sex år nu, men som alla fotbollsdynastiker kommer det förr eller senare att falla. Och om det händer den här säsongen så har allt detta pågått i 12 månader. Även överväger Heynckes arbete, som verkar ha patched hålen. “