Danska hockeyspelare vann för första gången i VM, Nory slog 4: 1

on

Den främsta arkitekten av framgången för den danska målvakten efter matchen Dahm var glad att upprepa förra årets scenario MS i Minsk, där Norge förlorade, men också lett av två mål.

“Förra året trodde vi att vi hade dem, men de ger aldrig upp. Det är därför jag är glad att vi gjorde det. Men det var svårt att bli befriad från tankar av förra året, när vi gick in i tredje perioden för två mål bly. Jag försökte ta skott efter skott, och jag är glad att vi skärpa “, säger Dahm, som hyste 24 av 25 skott.

Båda lagen sitt första mål i matchen inte vänta länge. Redan efter mindre än två minuter öppnade poäng med ett skott från den blå linjen danska motståndarförsvarare Nicholas Jensen, hans Tref sa då Ken André Olimb exakt skott från ringen.Stor möjlighet på något sätt till sidan av norr förslösat en separat läcka Roest och rival motverkas i sista minuten när power play drabbade Nielsen.

Hälften av den mellersta delen präglades av ökad aktivitet norrmän. Men förgäves erövrade gjorde utmärkt Dahm, som också vann laget numeriska fördel när han trasslade Bonsaksen. Och danskarna omarbetade Storms andra power play i matchen. Den tredje skottet dem tydligt gynnat innan du går till bås hade en chans att utöka ledningen.

“Vi hade matchen under kontroll.Burst på våra sex första sju minuter i den andra perioden, men annars måste vi ta hand om och även deras kvalitet första raden av värdelös vi släpper “han kommenterade danska kaptenen Morten Green Team första seger i turneringen. “Jag tror att hela tiden vi spelar bra, men fram till idag vi kapitalisera och prestanda för att stödja och seger”, sade han.

I slutakten norrmännen åter försökt att driva men kunde inte skapa en sammanhängande tryck. Inte önskar dem lycka till och med när en morgon, borstad pinnen och pucken i målet promáchl Rossel Olsen. Från motattacken slutade attacken snygging i Jakobsens målresultat. Norrmännen behövs åtminstone en punkt för att hålla hoppet om ett slutspel, och därför beslutat att ha tid att 55:33 power play.Poängen har inte ändrats än.

“Vi är hemska. Vi var tvungna att få en chans att delta i kvartfinalen, men de var lite bättre idag. De visade en något större längtan efter seger. Och jag är ledsen, sade Olimb, den enda norska skytten i spelet som spelade hela poängen i de föregående två matcherna. Danskarna är i grupp B näst sista med en ledning i fyra punkter i Slovenien.