Strategin att defensiv och motatta fotboll

Strategin att defensiv och motatta fotboll är helt enkelt oacceptabel för en sådan rik och kraftfull klubb. Paul Pogba kritiserar öppet den portugisiska specialistens taktik. Säkten över Newcastle visade sig verkligen vara så mödosam och tvungen. Mourinho sa att ledningen var på sin sida, så även under pausen för landslagsspelen var huvudnyheterna rykten om ett eventuellt förvärv av de viktigaste Balkanfotbollstjärnorna: Sergey Milinkovich-Savic, Ivan Perishich, Ante Rebić, Nikola Milenkovich.

Maurizio Surry är lugn

Chelsea är bra. Nej, Chelsea är bra. Det är precis vad fans av “aristokrater” säger på sociala nätverk. Maurizio Sarri – Italienskt geni från “Napoli” andades i London önskan och önskan att vinna överallt. Nådig angripande fotboll Surry återförenades med Antonio Contes tuffa och disciplinerade försvar. Nu kallas Chelsea en buss parkerad på rivalens mål. Bloomed Eden Hazard, se bra ut Olivier Giroud och Alvaro Morata. Men före mästerskapet verkade det som att “aristokraterna” igen skulle slåss för en plats i Champions League, de behöver tid att omstrukturera. Men allt visade sig annorlunda. Efter att ha lämnat det bästa av Contes idéer och lagt till sina taktiska läckerheter, gjorde Maurizio Sarri Chelsea till en utmanare för mästerskapet.

intriger

Naturligtvis är den viktigaste händelsen i denna match, som tidigare, möjlig uppsägning av Mourinho. Hans ställning är mycket svagare. För Surry, framtiden. Italienaren har ett år att reformera klubben, han kom precis och ger redan resultatet. Den portugisiska, tvärtom, har en enorm klump av problem som växer från match till match. Lös det blir inte lätt. Och den här matchen, den centrala matchen i 9: e loppet i Premier League, kommer att visa alla fans av Manchester United framtidsresultatet av säsongen. Om Mourinho lyckas styra i detta spel, haka tre poäng på något sätt, så sjunger hans sång ännu inte. Och Maurizio Surry är mycket lättare. Antingen är hans bil redo att ta över den “brutna Manchester-bussen”, eller ge honom en utsättning.

+ Chelsea – klubbens enhet, ledarna i utmärkt form.
– “Chelsea” – en möjlig underskattning av motståndaren, “aristokraterna” medan allt är ganska enkelt, och Mourinho kommer att kämpa till slutet.
+ “Manchester United” – bara den portugisiska mentorns taktiska geni och önskan om sina anklagelser att arbeta för sig själva och för de oroliga.
– “Manchester United” – nästan allt är emot dem.