Nu förstår du att Lokomotivs seger ytterligare kommer

Matchen är mycket viktig när det gäller konkurrens om en plats i UEFA Champions League. Nu har RPL tre kvoter i Europas största turnering. Med stor sannolikhet kommer en av dessa platser att vara i “Ständiga Händer” i St Petersburg “Zenith”, som bröt sig bort från närmaste förföljare med 6 poäng. Låt mig påminna dig om att förra årets mästare i Ryssland – Lokomotiv upplever nu allvarliga problem på två fronter. Endast de två sista segrarna över CSKA (1: 0) och Akhmat (2: 0) tog på en eller annan sätt de röda greken i de bästa sju utmanarna för europeiska cuparna, vilket minskade Rostovs eftersläp på tredje plats till tre poäng.

Nu förstår du att Lokomotivs seger ytterligare kommer att öka eftersläpningen av Valery Karpins avdelningar från ledaren, och allt vidare prata om de 20 poäng som krävs kommer att bli en riktig uppgift, inte ett smickrande spel med journalister.

+ “Rostov” – det bästa försvaret i ligan (endast 4 missade)
– Rostov är ett problem med genomförandet (i den sista matchen hade gulblått två gånger större chanser att göra Orenburg, men professionalism och lugn var inte tillräckligt i slutspelet.
Lokomotiv är ett spel på hemmaplanen, närvaron av mycket högkvalitativa spelare i mitten och defensivlinjen (Kryhovyak, Hövedes, Fernandes), som ensam kan bestämma matchens öde.
– “Lokomotiv” – frånvaron av angriparen. Skador på Fedor Smolov och Jefferson Farfan, liksom Eders diskvalifikation. Yuri Semin har redan svarat på detta problem efter matchen med CSKA.

Chelsea – Manchester United

Lördag. 14:30 Moskva tid. NPS. Round 9 TV-kanal “Match TV” och “Football.”

Problemet med den “röda kardinalen” Mourinho

Manchester United-mentorn Jose Mourinho är i en mycket svår situation. Det finns ingen enhet i laget, det finns ingen kollektiv kraft, som portugisiska har alltid varit känd för, täcker sina klubbfel med sin auktoritet. Historien om ledstjärnan Field Pogba är bara en liten gnista av en enorm katastrof och krig som äter bort vid de röda djävlarna. Alexis Sanchez, Anthony Martial, Paul Pogba, Antonio Valencia – det här är bara en liten lista över de spelare som uppriktigt “gav upp” i Mourinhos tider. I Manchester-fansens nära fotbollsläger bildades också två koalitioner. Några, ledda av “Gamla Manchester” -spelarna – Rio Ferdinand, Paul Scholes, Gary Neville, förklarade uppriktigt att “Era Jose” kommer till ett slut. Mourinho var “bakad”, han har inga nya idéer, eftersom tränaren har uttömt sig och länge varit i molnen i sina “gyllene” nollår. Den andra sidan, som Joses kollegor (till exempel Zlatan Ibrahimovic) går med på, hävdar att problemet inte ligger i tränaren, men i bortskämda spelare som bryter mot klubbens hierarki, inte följer huvudspecialistens instruktioner och därmed förstör “Sir Alex Fergusons system “.