Månadens spelare? Att vinna WTA-omröstningen söker även Kvitova med två titlar

on

Titeln från St Petersburg, från Doha och tretton vinner i rad. Det är inte konstigt att den tjeckiska stjärnan Petra Kvitova vann flera nomineringar i kvinnors tennisförening förra månaden. Fläktar för en 27-årig tennisspelare kan rösta på den officiella WTA-platsen i kategorierna “Månadens spelare” och “Månadens shooter”.

Petra Kvitova har en bra månad. Den tjugosjuåriga tennisspelaren förstövrade turneringen i S: t Petersburg, vann sedan båda matcherna i Fed Cup och hittade inte slayeren ens vid Doha-turneringen. Och så har hon, tillsammans med hennes skift i hennes diagram, också vunnit flera nomineringar i traditionella omröstningar som meddelats av WTA.

I kategorin “Player of the Month” nominerades Ukraina med Kvitova, Elina Svitolin och Spanish Garbiňa Muguruza. Trettiotreåriga Svitolin försvarade sin titel i Dubai och vann en 24-årig Muguruza-nominering för sitt deltagande i Doha-finalen och Dubai-semifinalen.

I Udder of the Moon nominerades Kvitova för en anmärkningsvärd utbyte i semifinalen i Doha. Hennes motståndare, Caroline Wozniacka, har försvarat länge och gick sedan in i offensiven, men den tjeckiska tennisspelaren gjorde ett fantastiskt slag för det parti som inte varit tillräckligt för Danmark. Segern i denna kategori söks också av ryssarna Maria Sharapova och Anastasia Potapova, tyska Angelique Kerber och Polka Agnieszka Radwanska.

Du kan rösta för den tjeckiska tennisspelaren på den officiella WTA-webbplatsen torsdagen tolv. Vinnaren av de två grandslamesna är nu i arenan för den kommande Indian Wells turneringen och förbereder sig för sin öppnings match. I första omgången har han en fri lotta, i andra kommer han då att tävla med det bättre paret Julie Putin och Alison van Uytvanck.