Koukal anlände till den andra fighteren, Dahlmeier fick en liten jordklot

“Det finns en så stark vind som i fredagens sprint”, sade han innan tränaren Zdenek Vitek.

Kanske eftersom vanligtvis så opålitliga skytten, som Mario Laukkanenová händer oftast lyckats lördag strävan race utan större problem. Bara en gick till straffrunda – det sista objektet står

I devětadvacetileté Fince men det var tillräckligt för andra karriär vinna.. Syftet körde med händerna över huvudet, gav segern till slutet av finska tränare.

Så snart nått målet Gabriela Koukalová, som återigen körde ett perfekt lopp. Den enda kritiska ögonblicket kom på tredje skytte, tjugosju skidskytten fördröjde sista slaget.

Jag har äntligen lyckats skjuta men liksom de återstående nitton mål.Det är en 57 biatlonistek som kom till mållinjen, lyckades bara femte Lise Therese Hause, vilket beror på det faktum skiftat från den tjugoandra plats till femte.

“In skidåkning, jag idag känner en klass bättre än på fredag. Jag är glad att det inte gjorde ont. Och sex nollor och en sprint bakom? Det är faktiskt inte förstå eftersom de inte ger till skottlossningen och omsorg, och plötsligt går. Jag undrar hur det är möjligt “, sade hon efter den tjeckiska skidskytten efter loppet.

Den tredje och fyra fel körde Justine Braisazová.

kämpar bedömningstotalvinnare blev Laura Dahlmeier .Efter explosionen i sprinten tid tyska skidskytten gjorde skjutbanan endast två fel och trettio-site svängde till nionde.

Den hade en liten jordglob var tillräckligt.

På söndag den tjeckiska kämpa mer den sista lilla världen – för en masserapplöpning. I det Dahlmeierovou förlorar 11 poäng

Tre kriminella hjul på hans konto kredit Veronika Vítková att även om andra gången på två dagar, slutade hon i topp tio -.. På 10: e plats

“den andra och tionde plats, det är de perfekt resultat”, kommenterade tjeckiska TV tränare Zdenek Vitek

den sista tjeckiska representant Lucie Charvátová felade under tävlingen fem gånger och körde trettiotredje

Hur allt hände