Kom igen, Adam Mišík sjunger. Han uppmanar kamrater att flytta mer

on

“Sport är en bra sak, en bra skola till livet. När jag växte upp blev jag förvirrad, jag visste ett lag, jag gjorde någonting fullt ut. Det är bra att ge barnen något, annars förlorar man motivation i livet “, säger Adam Misik som tolv år han spelade fotboll.

Crafting en sång tillägnad tre månader. deltog också i inspelningen av klippet, som ägde rum tack vare stöd från försvarsministeriet också på stadion Army Sports Center Dukla. “Min pappa i Dukle spelade fotboll tills han var ung. Jag växte upp på ett fotbollsplan och till och med drömde om att vara fotbollsspelare. Sedan valde jag konsten, och så slutade min sportkarriär.Det är ett faktum att ibland min sport möts “, säger Misik.

Klippet är en del av den valfria uppgift för skolor som deltar i det gemensamma projektet Sazka och den tjeckiska olympiska kommittén i kampanjen tjeckiska sport för att främja en hälsosam livsstil. </P >

låten måste utforma en enkel och kvick koreografi inspirerad under hennes dans delar av chorus låtar Adam Misik, att involvera så många studenter och filma video. Skolorna tävlar om punkter i den samlade bedömningen av konserten och den unga sångare.

“Vårt mål är att visa barnen idrott och rörelse som en naturlig del av livet. Det är därför vi inser att vi också behöver involvera människor utanför idrotten.Detta är inte bara det första steget utan också återgången till rötterna. Czech olympiska kommittén har länge försökt att länk kultur och idrott, som tillsammans historiskt hör “, säger Mark Carpenter, marknadsdirektör för den tjeckiska olympiska kommittén.

Motiveringen för skolbarn som är en del av projektet testa sina fysiska förmågor, möjlighet träffa olympierna eller träffa alla discipliner för att få en sportrapport. I slutet av läsåret, visar barn som sport har de högsta kvalifikationer och var de befinner sig i ditt område kan ägna.Nu kan jag också vinna konsert populär sångare, som på grund av arbetsbelastningen inte idrotten mycket tid.

“Ibland får jag en sådan chock att jag går till gymmet, jag en coach arbetar jag med honom i två månader, men sedan heller jag har länge paus “, sa Mišík. “Sportens konstnärliga liv är inte helt barmhärtigt, tyvärr är det inte så mycket oförenligt. Men sport och konst är mycket lika i lekfullhet, dynamik, improvisation. Jag har en plan som sport vill betala mer, men jag väntar på ett filmprojekt som min rygg, jag har en hel del form och jag äntligen kommer att tvinga till blev jag Arnold Schwarzenegger. “