Hilgert vann i Veltrusy och kommer att representera

Win hanteras och kajakpaddlare Lawrence Hradílek, som har en ännu bättre position, eftersom på lördag, kom tvåa, medan Hilgertová fjärde. Hradilek hade en bilolycka när på fredagen.

Två seger efter två lopp av fyra måste redovisa endast canoeist Michal Jane canoeist Kateřina Hošková. Jane är i bra form i år. Efter två segrar på plats kan säkerställa representation redan i den tredje omgången på lördag Trnávka. Vid de andra två platserna är tre adepter – Stanislav Ježek, Jan Masek och Tomas Rak har samma poäng vid det pågående andra nominerings strider

Bland kajakpaddlare är i spelet endast två platser som George Prskavec har utsett någon grund för att hålla. titeln på den europeiska mästaren.Hradilek är före Luboš Hilgert, som var andra och tredje i helgen. Situationen kompliceras sista representant Vitus Přindiš, som var på lördag till sjätte och tredje dag.

Hradilek hade på fredag ​​inte orsakat allvarlig bilolycka varefter han fick föras till sjukhus. Där säger läkare att de inte avslöja allvarliga skador. Hradilek enligt ett pressmeddelande på söndagen, men facket var fysiskt helt rätt. “Det gör ont mig ur hela kroppen, och jag var lite dobitej rozlámanej” sades det i uttalandet.

Jag var glad eftersom de två nominerings tävlingarna behärskar. “Just mig igen efter en lång tid haft det eftersom jag körde lite”, sa paddlare. Efter två år när nomineringen var säker, var han igen i laget för att slåss.Men på måndag behöver han fortfarande en annan undersökning. “Jag tror att en vecka skulle räcka för mig att sättas i ordning”, säger han hoppades.

Dubbel olympisk mästare Hilgertová ligger i framkant av den pågående utvärderingen tillsammans med Catherine Kudějová, som också gjorde det första och fjärde. Två tredjeplatser vann Veronika Vojtová.

“På lördag jag tog vägen av makt bör inte minskas, så att även om det inte fanns någon boot, var det lugnt. Idag var banan tyngre och det var nog. Fjärde och första plats är det en bra start. Jag visste att det inte skulle bli lätt “, säger Hilgertová.

Bland delbkanoisty efter en första och andra par Jonah Kaspar Sindler Mark och Andrew, med James Karlovský Jane.Kampen för tredje platsen i denna kategori är öppen.