Betsafe sverige

För att beräkna sannolikheten för koefficienten måste du dela 100 med denna koefficient (till exempel 100 / 1,54 = 64,9%). För att beräkna bokhållarens marginal måste du öka andelen sannolikheter för alla resultat. I vårt exempel är satsningsfrekvensen för denna händelse 7%.
bokhandel marginal

Även om Ryssland vinner Betsafe, blir det inte rött i det här fallet. Också så snart som vad blir, kommer bookmaker att ändra odds för att göra en stor seger. Därför är det viktigt att du har en egen åsikt om ett visst sportevenemang, och du utvärderar självständigt sannolikheten Betsafe för resultaten och beräknar sträckvärdet (hur man gör detta, som diskuterats ovan). Å andra sidan är det viktigt att veta vilken procentandel marginalen placeras på bookmakern för en viss händelse. Om insatsen för någon Premier League är över 105% är det bättre att leta efter ett mer gynnsamt vadslagningskontor. Sannolikheten för sådana sannolikheter är 110 procent eller mer för matcherna i andra divisionen eller de icke-europeiska ligorna.

Bokmästarens kontor i varje koefficient sätter en procent av sin egen vinst, vilket gör det möjligt att vinna vid vilket som helst evenemangsresultat. Bokhandelsmarginalen återspeglas i utbetalningen av räkningarna. Bokhandelsmarginalen är alltid annorlunda. Procentandel av avgiften beror på bookmakerns kontor och på vikten av Betsafe -evenemanget du investerar. Ofta impopulär händelse bookies marginal underskatta procentandelen av livsdugliga och ger därmed en hög koefficient för att locka exotiska fotbollsserierna eller icke-bulkade satsningar.

Det är vanligt att tro att bookmakerns analytiker ställer odds utifrån sina egna tankar om vem som vinner denna eller den tävlingen och vem kommer att förlora. Detta är förstås sant. Men inte allt. Ja, vadslagningsanalytiker kan ofta förutse Betsafe-vinnaren eller bestämma utomstående, men det betyder inte att oddsen de ser ut, speglar deras faktiska beräkningar. Det skulle vara bra: du satsar alltid på dina favoriter och du kan satsa en insats.

 

Källa: betsafe sverige